Service

Profesional. Personal. Pe bază de parteneriat.

Ca specialist în bandă adezivă, proba de calitate nu încetează odată cu producția de benzi de ambalare de calitate superioară. La monta, dealerii de ambalaje și reprocesatorii profită de o ofertă variată de performanță și service. Și, desigur, de ceea ce distinge monta: oameni realiști cu expertiză și cunoștințe în branșă.

Avantajele dumneavoastră

Depozit standard cuprinzător

Gama noastră cuprinzătoare din depozitul standard cuprinde cca. 70% din întregul program de vânzare.
Plusvaloarea dumneavoastră: Vă aprovizionăm rapid și sigur. Vă minimizați costurile de depozitare.

Către privirea de ansamblu asupra programului depozitului nostru standard

Școlarizări la specialiști în bandă adezivă

Baza perfecțiunii o constituie cunoașterea. monta nu facilitează școlarizări intensive pe produs și tururi ale fabricii numai pentru angajații săi. Și pentru dumneavoastră vă stă la dispoziție această posibilitate.

Oferta noastră:

  • Școlarizările în limbile germană, engleză și franceză
  • Focusare asupra comunicării informațiilor decisive privind un produs, cum ar fi de ex. diferența dintre PVC și BOPP
  • inițiere în procesul de producție cu accent pe latura practică, pentru aprofundare

Plusvaloarea dumneavoastră: Învățați ce tip de bandă adezivă este adecvată pentru cerințele dumneavoastră specifice.

Laborator: Calitate monitorizată

În laboratorul propriu se verifică calitatea benzilor noastre adezive pe baza procedeelor de testare valabile la nivel internațional și a testelor practice special concepute. O documentație completă datorată sistemului nostru cu numere de control facilitează în orice moment trasabilitatea produsului finit până la materiile prime din care acesta a fost realizat.
Teste importante în detaliu:

  • Testul puterii de aderare
    Se măsoară așa zisa "valoarea puterii de aderare la oțel". Acesta descrie puterea necesară pentru a dezlipi o fâșie de adeziv de o anumită lățime în condiții predefinite (unghi de tragere, presare, viteză) de pe o placă de testare standard din oțel.

  • Testul aderenței imediate
    Cu metoda de testare "rolling ball" se determină vâscozitatea (= aderența imediată/adezivitatea) unei benzi adezive. Se măsoară distanța în centimetri pe care o parcurge bila rostogolită ("rolling ball") pe partea cu adeziv a benzii până când aceasta aderă (se opreste). 
     
  • Testul rezistenței la forfecare
    Rezistența la forfecare indică cât timp o bandă adezivă aderă la o suprafață de testare din carton atunci când este îngreunată vertical de către o greutate predefinită. Cu cât este mai mare valoarea, cu atât mai mult aderă banda adezivă și cu atât mai bună este rezistența la forfecare. Adezivii pe bază de cauciuc natural obțin, spre exemplu, valori mai mari decât adezivii tip Hotmelt sau pe bază de acrilat.

  • Testul practic cu cutia de carton
    Acest test orientat practic a fost dezvoltat acum mai mult de 30 de ani. Acesta este o componentă a "verificării monta": Se testează dacă banda adezivă aplicată se desprinde de pe o cutie de carton reciclat aflată sub tensiune, resp. dacă cutia de carton se deschide. Testul este efectuat în camera de încălzire în condiții extreme.

Service exclusiv pentru dumneavoastră:
Identificăm pentru dumneavoastră soluția de ambalare ideală. Ca bază a unui parteneriat demn de încredere, pe termen lung, testăm în laboratorul nostru siguranța închiderii ambalajului dumneavoastră de carton. Adresați-vă persoanei dumneavoastră de contact.

<a href="fileadmin/user_upload/dokumente/downloads/Broschuere_Pruefmethoden_EN.pdf" target="_blank">Test methods (PDF)</a>

Consultanță profesională

Cerințele dumneavoastră și dorințele individuale de ambalare constituie baza consultanței noastre. Cu Know-howul nostru vă stăm la dispoziție întotdeauna ca partener onest, demn de încredere și competent. Deoarece contactul personal este foarte important pentru monta.

Persoana dumneavoastră de contact vă poate ajuta mai departe în orice moment, în cazul în care aveți întrebări.