Informații companie

Caseta redacţională combinată (identificarea furnizorului) în conformitate cu Legea privind serviciile de telecomunicaţii, cunoscută ca Telemediengesetz (TMG) în Germania, cu Contractul de stat privind radiodifuziunea şi serviciile de telecomunicaţii cunoscut ca Staatsvertrag für Rundfunk und Telemedien (RStV) în Germania şi informaţii în conformitate cu Regulamentul privind obligaţiile de informare în legătură cu furnizarea de servicii din Germania (DL-InfoV), bazate pe Directiva Uniunii Europene privind serviciile (directiva 2006/123/CE Jurnalul Oficial al Uniunii Europene 2006, L376/36 „DRLR“) 

Furnizorul şi prin aceasta, responsabilul pentru site-ului Web comercial şi de afaceri în sensul specificat la § 5 al Legii privind serviciile de telecomunicaţii, aflate în vigoare ca lege fundamentală din legislaţia privind standardizarea în comerţul electronic ElGVG şi a Legii privind condiţiile-cadru pentru servicii de informare şi comunicare (IuKDG) este societatea comercială fix-pack Kft., reprezentată prin directorul administrativ, Peter Hantl.

Informaţii în conformitate cu § 2 alin. 1 Regulamentul privind obligaţiile de informare ale furnizorilor de servicii (DL-InfoV)

Această prezenţă pe Internet este o ofertă de informare de la

fix-pack Srl.
Str. Gheorghe Doja Nr. 76
540232 Targu Mures
România

E-mail: sales@fix-pack.ro 
Web: www.fix-pack.ro
Telefon: +40 365 730-343
Telefax: +40 754 034-721

Sediul fix-pack Srl.: RO-540232 Tg-Mureș Str. Gheorghe Doja nr.76;
jud. Mureș Forma juridică: societate cu răspundere limitată (S.R.L.)
Legislaţie aplicabilă: Legislaţia romana (RO)
Administraţia financiară Mureș
Cod de identificare fiscală: RO17658818

Director cu drept de reprezentare: Barna Kovács, Thomas Icks

Camera competentă
Inregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalaul Mureș; sub nr. J26/1035/2005

Responsabil extern pentru protecţia datelor conform art. 37 Regulamentul general privind protecţia datelor (DSGVO) coroborat cu articolul 38 alin. 1 Legea federală privind protecţia datelor, BDSG, în versiunea nouă:
Sven Lenz
Deutsche Datenschutzkanzlei
Office Kempten, www.deutsche-datenschutzkanzlei.de 
Contact responsabil pentru protecţia datelor prin e-mail: lenz@deutsche-datenschutzkanzlei.de

Consiliere tehnică şi de concepţie a acestui site Internet:
KODIAK Markenkommunikation GmbH, Bahnhof 1, D-88316 Isny im Allgäu
Telefon: +49 7562 97559-0, E-mail: info@kodiak.de 

Caracteristici ale prestării de servicii de către fix-pack Srl.:
Comercializarea de benzi adezive de calitate pe bază de cauciuc natural cu diverse materiale-suport; 4649- Comerț cu ridicata a altor bunuri de uz gospodăresc.

Răspundere
Societatea comercială fix-pack Kft. poate modifica integral sau parţial sau poate suspenda în orice moment acest site Internet la discreţia sa, fără preaviz şi fără a-şi asuma o răspundere. Prin setarea unui link către site-uri Internet externe („hyperlinkuri”), fix-pack Kft. nu îşi însuşeşte acele site-uri Internet şi nici conţinutul acestora. În plus, societatea comercială fix-pack Kft. nu este responsabilă pentru disponibilitatea acestor site-uri Internet sau a conţinuturilor acestora.

© Drepturi de autor
Toate drepturile rezervate. Textele, imaginile şi grafica, precum şi dispunerea lor pe site-ul Web se supun protecţiei drepturilor de autor şi altor legi de protecţie. Conţinutul acestui site Web nu poate fi copiat, difuzat, modificat sau pus la dispoziţia terţilor în scopuri comerciale.

Indicaţie: Legea generală privind egalitatea de tratament (AGG) (Allgemeines Gleichbehandlungsgesetz)
Din motive legate de facilitarea lizibilităţii, se va renunţa la o diferenţiere în funcţie de sex. Noţiunile respective se aplică în sensul egalităţii de tratament pentru ambele sexe.

Această casetă redacţională a fost realizată de:
Deutsche Datenschutzkanzlei Datenschutz-Office München – www.deutsche-datenschutzkanzlei.de